ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

NADVLOŽEK MEMORY 7 CM-NADVLOŽEK IZ SPOMINSKE PENE

5 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Privoščite si vrhunsko udobje z našim nadvložkom Memory, višine 7 cm. S tem nadvložkom lahko omehčate obstoječo vzmetnico ali si zagotovite udoben in miren spanec tudi na sedežni garnituri ali na tleh. Inovativna spominska pena v nadvložku se prilagaja obliki vašega telesa, odziva pa se na vsako gibanje, kar pomeni, da boste vedno spali udobno, ne glede na to, kje se odločite spočiti. Nadvložek Memory je idealen dodatek k vašim vzmetnicam in ležiščem, prav tako pa bo izboljšal udobje tudi tistim, ki spijo na izvlečnih posteljah ali sedežnih garniturah.

119.99239.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Želite omehčati obstoječo vzmetnico ali si privoščiti udoben in miren spanec tudi na sedežni garnituri ali na tleh? Za vas imamo rešitev. Nadvložek  Memory, z višino 7 cm nudi dodatno udobje, saj se prilagodi obliki vašega telesa oz. se odzove na vsako gibanje vašega telesa. Uporabljate ga lahko na svojih vzmetnicah in ležiščih, udobje spanca pa bo izboljšal tudi tistim, ki spite na izvlečnih posteljah ali sedežnih garniturah.

Občutek med spanjem na taki podlagi se velikokrat opisuje kot občutek breztežnostnega stanja. Nadvložek iz spominske pene zagotavlja zmanjšanje bolečega površinskega pritiska pri občutljivih osebah, vsem ostalim pa nudi možnost povečanja mehkobe svojega trenutnega ležišča. Je dolgotrajen in enostaven za vzdrževanje.

Memory nadvložek je narejen iz najkakovostnejše spominske pene in je prava rešitev za težave in bolečine zaradi otrplosti, do katere prihaja zaradi slabe površinske cirkulacije.

Prevleka nadvložka je snemljiva ter omogoča pranje na temperaturi do 60°. Prevleka nadvložja je izdelana iz antibakterijskih in antialergijskih tkanin. Nadvložek  Memory pakiran v roli.

Nadvložek je na voljo v različnih dimenzijah.

Lastnosti:

Višina: 7 cm

Prevleka: Izdelana iz antibakterijske in antialergijske tkanine

Certifikat:  OEKO-TEX® STANDARD 100Top of Form

 

Velikost nadvložka

120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 80×200, 90×200