ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

LEŽIŠČE Z ŽEPKASTIMI VZMETMI IN ALOE VERO 28 CM

7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Ležišče z žepkastimi vzmetmi in aloe vero ima triconsko jedro, ki zagotavlja tršo spalno podlago. S svojo višino 28 cm in snemljivo pralno prevleko prinaša udobje ter enostavno vzdrževanje. S tem ležiščem boste dosegli trdnejšo spalno podlago, ki bo poskrbela za vaše udobno in sproščeno spanje.

319.99689.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Odkrijte popolnost spanja z našim ležiščem z žepkastimi vzmetmi in aloe vero. Jedro ležišča sestavlja 18 cm visokih žepkastih vzmeti, razporejenih v tri cone udobja, kar poskrbi za maksimalno ortopedsko podporo. Vsaka vzmet je individualno nameščena v svoj žep iz 100 % bombaža, obdana pa je z okvirjem iz ekološko čiste, hladno valjane / HR pene. Ta posebna sestava jedra zagotavlja ležišču tršo ležalno podlago, ki je hkrati izjemno zračna.

Ležišče je še posebej primerno za tiste, ki imate težave s potenjem, prekomerno telesno težo ali težave s hrbtenico. Vrhunsko zračnost in udobje dosežemo z visokim žepkastim jedrom, ki je obdano z več sloji HR pene. Vrhnja prevleka je snemljiva in pralna na 30 stopinj celzija, kar omogoča suho in sveže spalno okolje ter preprečuje razvoj pršic in drugih mikroorganizmov. Ker je vzmetnica spalna na eni strani, se priporoča redno obračanje ležišča, v smeri glava -noge, s čimer podaljšamo življenjsko dobo izdelka.

Ležišče je primerno za vas, če:

  • želite kakovostno in čvrsto ležišče,
  • iščete dobro ortopedsko podporo, zaradi zmanjšanja bolečin v hrbtu,
  • želite zračno vzmetnico za sveže spalno okolje,
  • potrebujete visoko ležišče , zaradi lažjega vstajanja po spancu.

HR / hladno valjana pena je s kisikom obdelan penjeni poliuretan. Z dodajanjem kisika razgradimo strukturo pene, da postane bolj zračna, prožna, kot takšna boljše odvaja vlago od običajne poliuretanske pene in zagotavlja suhost ležišča. HR pena kot taka, nudi uporabniku kvalitetnejše in trajnejše ležišče. Pogosta je souporaba s spominsko peno, za doseganje večjega ležalnega udobja. Zaradi svoje elastičnosti so ležišča, ki so v celoti narejena iz HR pen, primerna za dvižne pode.

Žepkaste vzmeti so majhne, individualne vzmeti v žepku iz tkanine. To omogoča delovanje vsake vzmeti posebej, s čimer vzmeti tesno sledijo obliki telesa in podpirajo hrbtenico tako, da le-ta ostane v pravilnem položaju. Vsaka vzmet nudi individualno podporo in teža vašega telesa se enakomerno razporedi. To uspešno preprečuje nastanek pritiska na posamezne dele telesa, še posebej na ramena in predel bokov, hkrati pa z lahkoto omogočajo nemoteno spanje dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži.

Priporočamo močno letveno dno, z nastavitvami trdote v ledvenem predelu, razmik letvic ne sme biti večji od 4 cm

Lastnosti:

  • Višina: 28 CM
  • Prevleka: snemljiva in pralna v pralnem stroju
  • Ležišče je možno izdelati v izven standardnih merah
  • Izdelano v EU
Velikost ležišča

120×190, 120×200, 140×190, 140×200, 160×190, 160×200, 180×190, 180×200, 200×200, 80×190, 80×200, 90×190, 90×200