ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

DORMEO VZGLAVNIK AIR+ SMART

4 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Vzglavnik Air+ Smart z inovativno tehnologijo penastih vzmeti Octaspring® je narejen tako, da se vam prilagodi, ne glede na položaj spanja. Oblikovan je kot vzglavnik 2 v 1, saj ima dve različni strani – klasično in anatomsko. Tudi višino lahko prilagodite svojim potrebam. Vzglavnik je zračen in se ponaša z antibakterijsko zaščito, operete ga lahko na 40°C.

59.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Vzglavnik Air+ Smart z inovativno tehnologijo penastih vzmeti Octaspring® je narejen tako, da se vam prilagodi, ne glede na položaj spanja. Oblikovan je kot vzglavnik 2 v 1, saj ima dve različni strani – klasično in anatomsko. Tudi višino lahko prilagodite svojim potrebam. Vzglavnik je zračen in se ponaša z antibakterijsko zaščito, operete ga lahko na 40°C. Velikost vzglavnika je 40 x 60 cm.

778

Popolna podpora ne glede na način spanja

Dormeo Air+Smart vzglavnik je prava rešitev za vas, saj vam nudi tako anatomsko podporo za vaš vrat in rame, kot obliko in udobje klasičnega vzglavnika. Tako lahko izbirate med 2 stranema in si ga prilagodite tako da ustreza vašemu načinu spanja. Klasična stran zagotavlja mehko udobje in podporo, medtem ko je anatomska stran trša, da omogoča maksimalno podporo vašemu vratu in ramenom kar je še posebno pomembno za tiste, ki spite na boku. Nedvomno popolna podpora za vse spalne položaje, ki vam zagotovi mirno in globok spanec, da se zbudite polni energije in naspani.

Klasična stran za občutek puhastega vzglavnika

Klasična stran vzglavnika da občutek, kot da ste položili svojo glavo na običajen vzglavnik iz pirja. Ta občutek ustvarijo mikrovlakna Wellsleep, ki so mehka in voluminozna.

Dodatno ustvarijo boljši pretok zraka in tako hladnejše okolje za spanje..

Vzglavnik ima zadrgo, ki omogoča da polnilo odstranite ali dodate, ter si tako prilagodite višino vzglavnika.

Air Plus Smart Pillow 05 0178877

Anatomska stran za ustrezno podporo

Anatomska stran vzglavnika je narejena iz Octaspring® tube, ki daje dodatno anatomsko podporo vašemu vratu in hrbtenici. Tuba je izdelana iz dveh plasti – prilagodljive pene v obliki satovja, ki zagotovi pravilno podporo, ter pretok zraka in ima dodatno plast spominske pene za dodatno udobje.

Air Plus Smart Pillow 03

Primeren za vse položaje spanja

Dormeo Air+Smart vam ponuja rešitev ne glede na vaš način spanja. Saj klasična in anatomska stran omogočata, da lahko vzglavnik obračate in si ga prilagodite svojim potrebam. Če niste prepričani katera stran je primerna za vas si preberite spodnje opise.

Klasična stran pod vratom in rameni

Spite na trebuhu, hrbtu ali se premikate skozi celotno noč – klasična stran nudi podporo, tako da zmanjša raztezanje vratu med spanjem in tako manj obremenili vašo hrbtenico.

Anatomska stran pod vratom in rameni

Spite na boku ali hrbtu – anatomska stran omogoči boljšo podporo pod vratom in s tem zagotovi, da vaša hrbtenica med spanjem ostane v pravilnem poravnanem položaju.

Prilagodljiva in zračna octaspring® tehnologija

Octaspring® tuba je narejena iz 2 različnih pen, ki imata vsaka svoje lastnosti. Tehnologija omogoča izjemno zračnost in sveže spalno okolje.

7

Povečan pretok zraka z airx sistemom

Airx tkanina na strani prevleke zagotovi izjemen pretok zraka in tako omogoči sveže in suho spalno okolje..

Regulacija temperature v prevleki

Obdealana vlakna Adaptive v prevleki se odzovejo na vašo telesno temperaturo, kar omogoča da vam je toplo pozimi in hladno poleti.

877

Naravno mehek in higienski

Prevleka Dormeo Air+ Smart vzglavnika je narejena iz naravnih vlaken Tencel – ta so – naravno mehka na dotik in izjemno okolju prijazna vlakna.

Poleg tega, je prevleka obogatena zaščito CleanEffect®, kar zagotovi da ima zaščito proti bakterijam, mikroorganizmom, neprijetnimi vonjavami in pršicami.

Vzglavnik je pralen na 40°C, pred pranjem ne pozabite odstraniti Octaspring® tube.