ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

IZA EFFECT SPREY PROTI GLIVICAM

11 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Sredstvo za uničevanje in preprečevanje glivic na nohtih in stopalih. Z redno uporabo IzaEffect pršila proti glivicam na nohtih bodo vaši nohti že v sedmih dneh osvobojeni glivic. Da pa bo vaš noht spet lep in sijoč, mora star poškodovan noht prerasti, kar pa lahko traja določen čas.

27.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Zakaj uporabljati IZA EFFECT silver line 3 – pršilo proti glivicam ?

  • Je biorazgradljivo; sestavljen iz vodikovega peroksida in se pri dezinfekciji razgradi na vodo in kisik ter biorazgradljive stabilizatorje, ki podaljšujejo njegovo delovanje.
  • Zaradi izboljšane formule s podaljšanim delovanjem lahko uniči 99,9 % virusov in nezaželenih mikroorganizmov in omogoča zaščito pred njihovim ponovnim razvojem.
  • Ne vpliva na okolje ali funkcionalnost, kvaliteto materialov, barvo in obliko površine, kjer se izvaja dezinfekcija.
  • Pri dezinfekciji se sredstvo razgradi na vodo in kisik, ki sta brez vonja in barve.
  • Sredstvo ne škoduje zdravju, je biorazgradljivo in povsem varno za uporabo.
  • Po končani dezinfekciji ne izpiramo ali brišemo.

Navodila za uporabo:

Pršilo proti glivicam IZAeffect razpršite po stopalu in prstih, med prsti, med in ob nohtih ter kjerkoli na koži imate glivice. Pustite delovati 15 minut oz. počakajte, da se posuši. Ne brišite, samo pustite, da odvečna tekočina odteče in se posuši. Priporočamo redno uporabo 2-3x dnevno vsaj 15 dni. IZAeffect pršilo proti glivicam je dermatološko testirano.

Opozorila:

Med uporabo lahko začutite rahlo pekoč občutek na koži. Pogosta je blaga dehidracija kože. V 15 minutah bi morali navedeni znaki izginiti. Če opazite resne simptome, prenehajte uporabljati izdelek. V primeru nesreče ali če se slabo počutite, poiščite zdravniško pomoč. (Če je mogoče, pokažite etiketo). Izogibajte se stiku z očmi. Hranite izven dosega otrok. Hranite ločeno od hrane, pijače in živalske hrane. Hranite tesno zaprto v hladnem, dobro prezračevanem prostoru.