ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

VRTLJIVA BAMBUSOVA DESKA

12 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Ta vrtljiva bambusova deska je nepogrešljiv dodatek za vsako domačo zabavo ali druženje s prijatelji. Njena praktičnost omogoča enostavno aranžiranje in postrežbo hrane v prijetnem vzdušju. Preprosto položite hrano na desko in jo postavite na sredino mize. Zahvaljujoč vrtljivi funkciji si lahko vsakdo enostavno izbere, kar želi, saj je hrana enakomerno dostopna iz vseh kotov mize. Tako gostje lahko uživajo v udobnem in sproščenem obroku, medtem ko si med seboj delijo okuse in doživetja.

17.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Vrtljiva bambusova deska je praktičen in eleganten pripomoček, ki je namenjen rezanju in serviranju hrane. Izdelana je iz visokokakovostnega bambusovega lesa, ki je trajnosten in trpežen .Poleg tega je bambusov les naraven in odporen na vlago, kar omogoča dolgotrajno uporabo deske brez deformacij ali poškodb. Glavna značilnost te deske je njena vrtljiva funkcija, ki omogoča enostavno obračanje deske med rezanjem ali serviranjem hrane, kar zagotavlja večjo prilagodljivost in udobje med uporabo. Zaradi svoje privlačne in sodobne zasnove je vrtljiva bambusova deska lahko tudi lep dekorativni dodatek za vsako kuhinjo.

Prednosti

  • Deske iz bambusa so odporne proti obrabi in ne bodo hitro izgubile svojega prvotnega videza.
  • So gladke in omogočajo enostavno rezanje različnih vrst hrane, vključno s surovim mesom, ribami in zelenjavo.
  • Poleg rezanja hrane lahko na bambusove deske postavite tudi vroče lonce in ponve. So tudi odlična izbira za serviranje hrane.
  • Bambus je hitro rastoča rastlina, ki se obnovi hitreje kot drevesa. Zato so deske iz bambusa bolj trajnostna izbira.

Tehnične lastnosti

  • Premer 35 cm
  • Debelina 2 cm
  • Material bambus
  • Ročno pomivanje