ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

Znižano 10%

VZGLAVNIKI ESSENZIA DORMIRE NATURAL FORM

8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

 

Vzglavnik Essenzia Dormire Natural Form je odlična izbira za tiste, ki si želijo srednje mehkega udobja in popolno podporo med spanjem. Zasnovan s spominsko peno, ki je hipoalergena, vam bo ta vzglavnik zagotovil optimalno prileganje glavi, vratu in pravilno poravnavo hrbtenice, kar bo pripomoglo k bolj mirnemu spancu in zmanjšanju nepotrebnega obračanja ponoči. Vzglavnik ima na eni strani  naravno laneno tkanino, ki zelo dobro odvaja toploto ter vlago in je primerna za toplejše dni. Na drugi strani pa je bombažna tkanina, ki ima visoko zračnost in je primerna za hladnejše dni. Vzglavnik ima snemljivo prevleko z zadrgo. Vzglavnik je visok 12 cm in na voljo v meri 40×75.

80.99

10%

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Vzglavnik Essenzia Dormire Natural Form je odlična izbira za tiste, ki si želijo srednje mehkega udobja in popolno podporo med spanjem. Zasnovan s spominsko peno, ki je hipoalergena, vam bo ta vzglavnik zagotovil optimalno prileganje glavi, vratu in pravilno poravnavo hrbtenice, kar bo pripomoglo k bolj mirnemu spancu in zmanjšanju nepotrebnega obračanja ponoči.

Kaj vzglavnik Essenzia Dormire Natural Form ponuja?

 • Srednje mehko udobje s spominsko peno: Jedro vzglavnika iz kakovostne spominske pene prinaša ravnotežje med mehkobo in oporo, ustvarjajoč občutek prijetnega objema med spanjem.
 • Prilagajanje ob pravem pritisku: Vzglavnik se ob pritisku popolnoma prilagodi vaši glavi in vratu, zagotavljajoč optimalno poravnavo hrbtenice za boljši in mirnejši spanec.
 • Dvostranska uporabnost z naravnimi tkaninami: Na eni strani je naravna lanena tkanina, idealna za odvajanje toplote in vlage v toplejših dneh. Na drugi strani pa je bombažna tkanina z visoko zračnostjo, primerna za hladnejše dni.
 • Snemljiva prevleka z zadrgo: Vzglavnik je opremljen s snemljivo prevleko z zadrgo, ki jo lahko enostavno odstranite in operete, kar omogoča ohranjanje svežine in higiene.

Spoznajte strukturo vzglavnika Essenzia Dormire Natural Form

Poglobimo se v strukturo Essenzia Dormire Natural Form vzglavnika. Vzglavnik je razdeljen na 3 različna območja:

 • Lanena tkanina – Poletna stran: Na eni strani vzglavnika je lanena tkanina, ki predstavlja poletno stran. Ta naravna tkanina odvaja toploto ter vlago, zagotavljajoč svež in hladen občutek v toplih dneh.
 • Spominska pena gostote 30 kg/m3 (60 mm): V osrednjem delu vzglavnika se nahaja spominska pena gostote 30 kg/m3 (60 mm). Ta pena se odlično prilagodi obliki glave in vratu ter zagotavlja enakomerno porazdelitev pritiska in podporo med spanjem.
 • Bombažna tkanina – Zimska stran: Na drugi strani vzglavnika je bombažna tkanina, ki predstavlja zimsko stran. Ta visoko zračna tkanina je idealna za hladnejše dni, saj ohranja toploto ter zagotavlja prijeten in udoben spanec.
 • Prevleka je podložena z tkanino Mall 3D, ki je zračna in preprečuje drsenje prevleke. 

Lastnosti:

 • Velikost: 40×75 cm
 • Višina: 12 cm
 • Snemljiva pralna prevleka

Essenzia si prizadeva, da z uporabo najnovejše tehnologije in najboljših materialov na trgu, izboljšuje svet spanja. Združuje najboljše od prej z najboljšim zdaj in tako zagotavlja najboljše v svetu spanja po celem svetu.