ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

VRAŽJI KREMPELJ GEL 250ML

9 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Vražji krempelj je gel narejen iz rastline in je primeren za negovanje kože v predelih sklepov, kjer se pogosto pojavijo bolečine, revmatična obolenja in druge težave. Uporablja se lahko tudi za masažo mišic, ker izboljšuje obrambni mehanizem kože in jo intenzivno osveži ter pospešuje prekrvavitev.

7.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Vražji krempelj gel vsebuje zeliščni izvleček iz korenine rastline vražji krempelj, kot tudi izvlečke evkaliptusa, mentola in kafre. Gel je primeren za osvežujočo nego in poživljajočo masažo celega telesa. Zelo prijeten je za masažo in nego obremenjenih in utrujenih sklepov. Gel  izboljšuje obrambni mehanizem kože, intenzivno osveži kožo in pospešuje prekrvavitev kože. Pri znanstvenih raziskavah je bilo za vražji krempelj dokazano pozitivno delovanje. Zaradi tega je tudi v Evropi uporaba te rastlina že dolgo zelo priljubljena v različnih proizvodih za sproščujočo masažo in sorodnih izdelkih, ki poživljajo, ščitijo in obnavljajo kožo, ter ustvarjajo občutek ugodja.

Prednosti

  • Gel vražjega krempelja takoj po nanosu ohladi kožo, kar lahko pomaga pri lajšanju bolečin in nelagodja.
  • Spodbuja prekrvavitev kože, kar je koristno za obnovo in sprostitev mišic.
  • Ima številne učinkovine, ki pomagajo pri lajšanju bolečin, še posebej pri prekomernih obremenitvah tkiva in mišične muskulature.
  • Je primeren za negovanje kože v predelih sklepov, kjer se pogosto pojavijo bolečine, revmatična obolenja in druge težave.

Lastnosti:

  • Uporaba: Z rahlim masiranjem vtrite gel vražji krempelj v kožo. Enakomerna masaža poskrbi za pomirjajoče počutje.
  • Sestavine: voda, denat. alkohol, propilen glikol, PEG-40 hidrogenirano ricinus olje, ekstrakt korenine Harpagophytum Procumbens (hudičevi kremplji), mentol, eterično olje evkaliptusa, kafra, natrijev karbomer, dišava, limonen, sorbitol, citronska kislina, natrijev hidroksid, fenoksi etanol, etilheksil glicerin, CI 16255, CI 19140.
  • Proizvedeno :v Nemčiji
  • Rok uporabe :12 mesecev od odprtja embalaže