ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

VALJČEK ZA PLESKANJE

6 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Menjava barv sten je eden najlažjih in cenovno ugodnih načinov hitre stilske osvežitve doma. Za pleskanje sten potrebujemo le prosto popoldne, zaščitno folijo s katero prekrijemo pohištvo, valjček, čopič, pleskarski trak ter seveda novo barvo.

29.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Menjava barv sten je eden najlažjih in cenovno ugodnih načinov hitre stilske osvežitve doma. Za pleskanje sten potrebujemo le prosto popoldne, zaščitno folijo s katero prekrijemo pohištvo, valjček, čopič, pleskarski trak ter seveda novo barvo.

Valjček za pleskanje mali in veliki, ki ne kapljata, imata vgrajeno posodo, tako da ju ni treba potopiti v vedro, posebna tkanina  pa preprečuje  kapljanje barve. Zahvaljujoč  temu, vas med pleskanjem sten ali stropa ne bo škropilo in izognili se boste pogostemu  sklanjanju, da bi zmočili valjček. Posebna tkanina enakomerno porazdeli barvo, kar prinaša odlične rezultate. Valjček se lahko uporablja za barvanje znotraj in zunaj ampak samo z barvami na vodni osnovi.

Poleg tega je v kompletu nastavek za lažje barvanje kotov, s katerim boste zelo enostavno in hitro prebarvali kote v prostorih. V kompletu z valjčkom  je tudi dodatna posodica za barvo, tako da vam vlivanje v valjček ne povzroča težav.

Ta pleskarski komplet je izjemno uporaben, saj lahko uporabljate barve kot so lateksne, akrilne in barve na  vodni osnovi. Zagotavlja hitro barvanje in enotno pokritost po celotni delovni površini, pri tem pa ne pušča nobenih sledi, kot se to pogosto dogaja pri klasičnih valjčkih. Vse, kar potrebujete, je v enem kompletu, kar vam omogoča enostavno in učinkovito barvanje.  Zahvaljujoč kompletu lahko barvate tudi težje dostopne površine, ker zagotavlja popolno pokritost. Komplet je izdelan iz enostavnih materialov in ga lahko očistimo pod tekočo vodo.  Zaradi vseh teh lastnosti je ta pleskarski komplet idealen za vse, ki želijo doseči profesionalne rezultate pri barvanju.

 Tehnične lastnosti

  • Primerno za lateksne, akrilne in vse barve na vodni osnovi
  • Zagotavlja hitro barvanje
  • Enotna pokritost po celotni delovni površini
  • Ne pušča nobenih sledi, kot klasični valjčki
  • Vsi potrebni valjčki v enem kompletu
  • Za večkratno uporabo – iz enostavnih materialov za čiščenje
  • Za različne vrste notranjih in zunanjih površin
  • Material valjčka zagotavlja estetsko in sodobno strukturo

Posoda za barvo ima kapaciteto približno 0,7 l barve, zaradi česar lahko prepleskate približno 22 m2.

Dolžina valja z podaljškom je približno 90 cm, kar omogoča udobno barvanje tako sten, kot tudi stropa.

Komplet vsebuje velik valjček, mali valjček, posodo za barvo 0,7, zložljiv ročaj iz aluminija, nastavek za barvanje kotov in pladenj za odlaganje valjčka