ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

POKONČEN ROČNI PARNI LIKALNIK

7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Predstavljamo vam optimalno rešitev za enostavno likanje –pokončni ročni parni likalnik UFESA. Z močjo 1700 W potrebuje le 25 sekundah in pripravljen je za odstranjevanje gub z vaših oblačil. Zasnovan je za likanje tekstila na obešalniku, zaves in še več… Z njegovo izjemno veliko glavo boste dosegli bolj učinkovite rezultate z manj prehodi, kar pomeni, da boste gubam kos hitreje in brez napora.

55.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Vstopite v svet brezhibnega likanja s našim pokončnim ročnim parnim likalnikom UFESA 1700W – optimalno rešitvijo za hitro in učinkovito odstranjevanje gub iz vaših oblačil. S svojo izjemno hitrostjo priprave v zgolj 25 sekundah, boste vedno pripravljeni na brezhiben videz, kjerkoli že ste.

Naš pokončni ročni parni likalnik je posebej oblikovan za likanje tekstila na obešalniku, zaves in drugih občutljivih tkanin. Poleg tega je nepogrešljiv spremljevalec na potovanjih in dopustih, saj vam omogoča likanje gubic kar v hotelu, apartmaju ali sobi. Z njim pa lahko prihranite čas tudi doma, saj izjemno velika glava poskrbi za najučinkovitejše rezultate z manj prehodi, kar pomeni manj truda in več udobja.

Prednosti izdelka:

 • Hitro in učinkovito likanje: Ročni parni likalnik UFESA je odlična izbira za hitro in učinkovito likanje. Z močjo 1700 W se hitro segreje in je pripravljen za uporabo v samo 25 sekundah. S tem zagotavlja učinkovito odstranjevanje gub z oblačil, kar vam omogoča, da boste vedno pripravljeni s sveže zlikanimi oblačili.
 • Praktičnost na potovanjih in doma: Zmogljivost navpičnega likanja naredi ta likalnik odlično rešitev tako doma kot na potovanjih. Zaradi svoje prenosljivosti je priročen za uporabo tudi na dopustu ali poslovnih potovanjih. S hitro pripravljenostjo in lahko prenosljivostjo vam bo olajšal skrb za vaša oblačila kjerkoli.
 • Natančnost z veliko glavo: Izjemno velika glava likalnika omogoča doseganje najučinkovitejših rezultatov z manj prehodi. S tem se zmanjša potreba po ponovnem prehajanju preko istega območja, kar vam prihrani čas in nudi izjemno natančnost pri likanju.
 • Vsestranskost in enostavnost uporabe: Ročni parni likalnik UFESA je zasnovan za likanje različnih vrst tekstila na obešalniku, zaves in drugih občutljivih tkanin. Z njegovo enostavno uporabo in zmogljivostjo je primeren za vsakodnevno uporabo ter zagotavlja brezhibne rezultate brez nepotrebnega napora.

Tehnične specifikacije:

 • Teža: 1,26 Kg
 • Dimenzije: 31 x 20 x 13,5 cm
 • Prostornina: 0,2 litra
 • Moč: 1700 vatov
 • Napetost: 230 voltov
 • Garancija: 24 mesecev
 • Ufesa