ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

ODEJA PERJE/PUH

8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Prešita odeja PERJE/PUH je narejena iz povsem naravnih materialov. Tkanina, ki obdaja prešito odejo je 100% bombaž, ki je koži najbolj prijazen, omogoča zračnost odeje in z visoko gostoto niti naredi odejo še posebej mehko. Odeja je polnjena s posebej izbranim gosjim puhom in perjem.

129.99169.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Doživite vrhunsko udobje z našo prešito odejo PERJE/PUH, izdelano iz čistih naravnih materialov. Prevleka odeje je iz 100 % bombažne tkanine, ki je nežna do kože, zagotavlja odlično zračnost in s svojo visoko gostoto niti poskrbi za izjemno mehkobo. Polnjena je s posebej izbranim gosjim puhom in perjem. Njuno idealno razmerje odejo naredi lahkotno in ravno prav toplo. Puh vpija vlago, perje pa daje odeji strukturo in zračnost.

Odeja, ki jo lahko uporabljate celo leto

Gre za celoletno odejo, ki je zmerno polnjena in primerna za uporabo skozi celo leto.

Sestava: 60/40 perje puh

Teža: 520 g

Prevleka: 100 % bombaž

Vzdrževanje je enostavno, saj je odeje in vzglavnike potrebno predvsem redno zračiti z občasnim rahlim pretresanjem. Pri tem se je potrebno izogibati vlagi, hkrati je priporočljivo izogibati se direktni sončni svetlobi, saj ta uničuje naravna olja peres, ki se zato posušijo in so dovzetna za lomljenje. Prav tako ni priporočljiva pretirana raba kemičnih sredstev. Odeja je pralna na 40°C, z nizkim številom obratom. Lahko se uporablja detergent za perilo. Po pranju je potrebno temeljito in dolgotrajno sušenje.

 

Velikost odeje

140×200, 200×200