ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

ODEJA BAMBOO DORMEO

5 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Osvežite svojo spalno kolekcijo z zračno, mehko in udobno prešito odejo Bamboo, ki odlično uravnava temperaturo, zato se lahko vanjo zavijete v vseh letnih časih. Puhasto in zračno polnilo iz mešanice bambusovih vlaken in vlaken Wellsleep® je nadgrajeno s prevleko z bombažnimi vlakni, ki so zelo prijetna na otip.

79.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Osvežite svojo spalno kolekcijo z zračno, mehko in udobno prešito odejo Bamboo , ki odlično uravnava temperaturo, zato se lahko vanjo zavijete v vseh letnih časih. Puhasto in zračno polnilo iz mešanice bambusovih vlaken in vlaken Wellsleep® je nadgrajeno s prevleko z bombažnimi vlakni, ki so zelo prijetna na otip. Odeja je pralna, njen prešiti vzorec pa poskrbi, da polnilo ostane na svojem mestu.

Z mehko, nežno in zračno odejo se boste veselili trenutka, ko se zavijete vanjo, kar pomeni, da se boste bolj sprostili in lažje zaspali. Je izjemno mehka na otip, zaradi naravnih bambusovih vlaken v polnilu pa nudi osvežujoč občutek skozi vso noč.

Osvežujoč spanec vsako noč

Polnilo je izdelano iz kombinacije dveh materialov, ki bosta poskrbela, da vam ponoči ne bo prevroče. Mikrovlakna Wellsleep® so:

  • mehka in lahka,
  • zelo prijetna na otip,
  • zračna in z minimalnim vpijanjem vlage.

Trpežna, a mehka bambusova vlakna poskrbijo za občutek svežine in s svojimi naravnimi lastnostmi uravnavanja toplote pripomorejo tudi k uravnavanju vlage.

Higienična in preprosta za vzdrževanje

Prevleka je izdelana iz mešanice bombaža in poliestra, ki je nealergena, se hitro suši in se ponaša z odlično vpojnostjo, zato kot nalašč za izdelke v stiku s kožo.

Dodatek bombažnih vlaken izboljša občutek udobja, saj odeja zaradi tega ostane bolj suha in sveža. Tako pomaga preprečevati razvoj škodljivih bakterij, ki lahko povzročajo težave ljudem z občutljivo kožo ali alergijami.

Za zagotavljanje višje stopnje higiene je cela odeja primerna za strojno pranje pri 60 °C, vendar vam svetujemo, da jo perete pri nižjih temperaturah, ter s tem podaljšate njeno življenjsko dobo.

Brez grudic, ne glede na velikost

Prešiti vzorec na odeji zagotavlja enakomerno porazdelitev polnila, brez grudic ali kopičenja.

 

Velikost odeje

130×190, 140×200, 200×200, 220×240

Mnenja

Ta izdelek še nima ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili izdelke: “ODEJA BAMBOO DORMEO”

Your email address will not be published. Required fields are marked