ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

METLA ZA ČIŠČENJE TAL Z RAZPRŠILNIKOM HOME CLEAN

8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Metla za čiščenje tal z razpršilnikom za enostavno in hitro čiščenje tal, saj ne potrebujete vedra. V posodo nalijete vodo, po potrebi dodate čistilo, pritisnete na ročaj in pričnete s čiščenjem. Paket vsebuje ročaj, posodo za čistilo, palico, strgalo, glavo in čistilno krpo + dodatno čistilno krpo. Top of FormBottom of Form.

19.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Predstavljamo vam rešitev za brezhibno čiščenje vašega doma – metlo za čiščenje tal z razpršilnikom Home clean! Metla Home clean omogoča enostavno in hitro čiščenje brez potrebe po vedru. S samo nekaj koraki boste pripravljeni na čiščenje – napolnite pritrjeno posodo na ročaju z vodo, po potrebi dodajte čistilo, pritisnite na ročaj in začnite s čiščenjem. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za brezhibno izkušnjo čiščenja: ročaj, posodo za čistilo, palico, strgalo, glavo, čistilno krpo, ter dodatno čistilno krpo.

Prednosti izdelka:

  • Enostavna uporaba: Posoda, pritrjena na ročaj, omogoča preprosto točenje vode in dodajanje čistila. Pritisk na ročaj sproži razprševanje vode, kar omogoča, da hkrati čistite in osvežujete tla.
  • Prilagodljivo razprševanje: Vi nadzorujete, koliko vode se razprši, kar omogoča prilagoditev glede na potrebe in vrsto tal. Popoln nadzor za popolno čiščenje.
  • Komplet za vse potrebe: Vsebuje vse ključne komponente, ki jih potrebujete za učinkovito čiščenje – od ročaja do čistilne krpe.

S tem naprednim čistilnim kompletom bo čiščenje postalo enostavno opravilo, ki vam bo prihranilo čas in trud. Pustite klasične metle v preteklosti in nadgradite svoje čiščenje s sodobno rešitvijo!

Tehnične lastnosti:

  • Uporabna za les, vinil, ploščice, kamen
  • Krpa pralna na 40 stopinj, brez mehčalca
  • Set vsebuje 2 krpi
  • Možnost nakupa dodatnih krp