ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

MAGNETNI KOLENSKI TRAK

14 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Magnetni kolenski trak Dr. Levine’s je napreden pripomoček, ustvarjen za tiste, ki doživljajo neprijetne bolečine v kolenskem predelu, ki vplivajo na njihovo vsakodnevno aktivnost. S svojo ortopedsko obliko in revolucionarno magnetno tehnologijo predstavlja napredno rešitev, ki je že izboljšala kakovost življenja številnim posameznikom.

24.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Olajšajte si bolečino in pritisk ter spodbudite svoje koleno, da se bolj svobodno giblje z našo magnetno opornico za koleno. Ta inovativni izdelek uporablja magnetno polje za zmanjšanje nelagodja, hkrati pa podpira in spodbuja pretok krvi. Ne glede na to, ali se uporablja kot ojačitev med športnimi aktivnosti ali kot vsakodnevna podpora, je magnetni kolenski trak Dr Levines  nepogrešljiv pripomoček za vaše zdravje in dobro počutje.

Kvaliteten material

Magnetni kolenski trak Dr Levines je, izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot sta neopren in PU usnje, zagotavlja udobje in prilagodljivost. Enostavno ga je mogoče pritrditi z ježkom, kar vam omogoča, da ga popolnoma prilagodite svojim potrebam. Njegov udoben in diskreten dizajn vam omogoča, da ga nosite pod oblačili, ne da bi motili vaš videz.

Lajša bolečine in izboljša pretok krvi

Magnetni kolenski trak nudi številne prednosti. Pomaga pri lajšanju kroničnih bolečin v kolenih, deluje proti otrdelosti in pomaga povrniti prožnost. Izboljša tudi pretok krvi, kar lahko pozitivno vpliva na okrevanje in funkcionalnost vašega kolena.

Prednosti:

  • Magnetna Terapija: Izpopolnjena z magnetno terapijo, ki je znana po svoji sposobnosti zmanjšanja nelagodja v kolenskem predelu. Magnetno polje spodbuja sproščanje endorfinov, kar lahko prispeva k naravnemu lajšanju bolečin.
  • Podpora in stabilnost: Opornica zagotavlja učinkovito podporo sklepom, kar pomaga zmanjšati pritisk na koleno. S tem se lahko izboljša stabilnost kolenskega sklepa.
  • Spodbujanje krvnega pretoka: Magnetna terapija pomaga izboljšati pretok krvi v kolenskem predelu, kar pospešuje regeneracijo tkiv in spodbuja naravno zdravljenje.
  • Prilagodljiv in Zračen Material: Izdelana iz prilagodljivega, udobnega in zračnega materiala, opornica omogoča neovirano gibanje ter udobje skozi celoten dan.
  • Univerzalna Velikost: Zasnovana za prileganje različnim velikostim kolenskih obsegov, kar omogoča enostavno prilagajanje in uporabo za širok krog uporabnikov.
  • Paket vsebuje dva magnetna kolenčnika in en zapestni trak