ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

LUKSUZNA CELOLETNA PREŠITA ODEJA

7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Luksuzna celoletna prešita odeja je polnjena z votlimi vlakni, primerna za uporabo skozi celo leto. Je zelo lahka, zračna in mehka. Primerna je za alergike in astmatike.

34.9954.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Luksuzna celoletna prešita odeja z votlimi vlakni, primerna za uporabo skozi celo leto. Je zelo lahka, zračna in mehka. Primerna je za alergike in astmatike. Prešitost prevleke zagotavlja, da se polnilo v notranjosti ne premika. Za zagotovitev izrednega udobja in mehkobe med spanjem je odeja polnjena z večjo količino polnila.

Zagotavlja temperaturno udobje in miren spanec skozi celo noč

Odeja iz 100% poliestra-mikrovlakna, ki se ne mečka, je lahek in se hitro suši. Njegova nega je zelo enostavna. Zahvaljujoč mikrovlaknom odlično vpija vlago in je prijazen do kože.

Polnilo odeje je iz votlih vlaken, ki so po mehkobi dobro nadomestilo puhu. Odlikuje ga visoka lahkost. Gre za umetno vlakno, ki ima votlo sredino, kar zagotavlja zares puhast učinek, ki se  ne poleže. Zagotavlja optimalno temperaturno udobje ter miren spanec skozi celo noč.

Odeja, ki jo lahko uporabljate skozi vso leto

Gostota je odločilni faktor, ki določa v katerem letnem obdobju boste odejo uporabljali. Gostota naše luksuzne celoletne prešite odeje je 300 g/m2. Pravilo je, da se zimske odeje začnejo pri gostoti 350 g/m2. Pri poletnih odejah je slednja nekoliko nižja, praviloma se začne pri 150 g/m2. V kolikor želite odejo, ki je uporabna v vseh letnih časih  izberite celoletno odejo. Ta se prilagodi vašemu telesu in zagotovi potrebno udobje preko celega leta.

Naša celoletna odeja ima sposobnost toplotne izolacije, kar pomeni da se enostavno prilagaja vašemu telesu in okolju. Glavne prednosti so termoregulacijske sposobnosti, zračnost in lahkost.

Antialergijska odeja

Večina alergij, ki se kažejo kot zamašen nos, srbenje, ekcem ali kašelj, je običajno povzročena s pršicami. Danes se kot antialergijske odeje predstavljajo odeje, polnjene z umetnimi vlakni, med katere sodi tudi naša odeja. Izbirajte torej tekstil, ki je pralen tudi pri višjih temperaturah in odporen proti pršicam. Obstajajo posebne površinske obdelave materiala, ki preprečujejo vdor in razmnoževanje pršic v odejah.

Odeje je najbolj priporočljivo prati 2x letno. Pri prepogostem pranju se odeja prehitro obrabi, vlakna znotraj odeje pa se po nepotrebnom hitro uničijo. Za pranje  uporabljajte specialne pralne praške za odeje in vzglavnike, perite pa na temperaturi največ 40 °C . Uporabite nežno centrifugiranje. S tem boste obdržali prvotno obliko ter uničili pršice in druge mikroorganizme.

Lastnosti:

Dimenzije odeje:  140 x 200 cm in 140×220 cm

Material polnila:  100% poliester – votla vlakna

Material na površini:  100% poliester

Velikost odeje

140×200, 140×220, 200×220