ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

LEŽIŠČE MLILY DREAMS

13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Izkusite cenovno dostopno razkošje z ležiščem Mlily® Dreams. Zahvaljujoč 7 conam udobja in prevleki obogateni z grafenom nudi izjemno udobje za sproščujoč spanec. Srednje trdna podpora, optimalna razbremenitev pritiska in izjemna zračnost pa poskrbijo za pravilno poravnavo hrbtenice ter sveže in udobno spalno okolje.

369.99699.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

in prevleki obogateni z grafenom nudi izjemno udobje za sproščujoč spanec. Srednje trdna podpora, optimalna razbremenitev pritiska in izjemna zračnost pa poskrbijo za pravilno poravnavo hrbtenice ter sveže in udobno spalno okolje.

Obdelava z grafenom – za bolj hladno in sveže spalno okolje.

Vlakna prevleke so obogatena z grafenom, ki je najlažji, najmočnejši in najbolj prevodni naravni material kar so jih kdaj odkrili.

  • Izjemna toplotna regulacija: izjemna toplotna prevodnost grafena enakomerno porazdeli toploto in ohranja optimalno temperaturo med spanjem. Deluje kot filter med vašo kožo in okoljem. V toplem okolju odvaja toploto, v mrzlem pa jo ohranja z enakomerno porazdelitvijo telesne toplote. Zaradi tega je idealen za vse letne čase.
  • Prispevek k večji higieni: Grafen lahko zavira razvoj bakterij, pršic in mikrobov.

Pena flex support base s 7 conami udobja: popolno udobje in podpora

Jedro ležišča Mlily® Dreams je sestavljeno iz 7 con udobja, ki se popolnoma prilagodijo obliki vašega telesa. To pripomore k večjemu udobju in spodbuja zdrav spanec z učinkovitim razbremenjevanjem točk pritiska.

7 conska pena Flex Support Base je ključnega pomena za ohranjanje pravilne poravnane hrbtenice, kar omogoča, da se mišice naravno sprostijo. Ta visokokakovostna pena omogoča dolgotrajno vzdržljivost, zračnost, elastičnost, čvrstost in brezkompromisno podporo telesu za miren spanec.

Spominska pena Aircell®: ključna za razbremenitev pritiska

  • Spominska pena AirCell® s svojo edinstveno odprto celično strukturo in milijardo mikro zračnih kapsul omogoča učinkovito razbremenitev točk pritiska, hkrati pa nudi izjemno udobje ter prilagajanje različnim oblikam telesa in spalnim položajem. Za razliko od tradicionalne spominske pene pa preprečuje zadrževanje toplote in posedanje.
  • Spominska pena AirCell® zagotavlja tudi čistejše spalno okolje. Njene hipoalergene lastnosti omogočajo učinkovito obrambo pred bakterijami, plesnijo in pršicami ter zagotavljajo svež spanec, brez alergenov.

Odstranljiva in pralna prevleka

Prevleko ležišča lahko enostavno odstranimo in jo operemo v pralnem stroju pri 40°C.

Z enostavnim in priročnim vzdrževanjem higiene bo vaše ležišče ostalo čisto in sveže dlje časa.

Predani kakovosti in odgovornosti

Ležišča se lahko pohvalijo s certifikati, kot so CertiPUR®, OEKO-TEX®, kar odraža našo zavezanost najvišjim industrijskim standardom na globalnih trgih za proizvodnjo penastih materialov.

Velikost ležišča

140×200, 160×200, 180×200, 90×200

Mnenja

Ta izdelek še nima ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili izdelke: “LEŽIŠČE MLILY DREAMS”

Your email address will not be published. Required fields are marked