ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS

7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Najbolj prilagodljivo in udobno ležišče, ki je primerno za vsakogar, ne glede na spalni položaj ali obliko telesa. Izbirate lahko med štirimi trdotami in dvema stopnjama podpore, ki jih preprosto narediti.

479.99959.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Najbolj prilagodljivo in udobno ležišče, ki je primerno za vsakogar, ne glede na spalni položaj ali obliko telesa. Izbirate lahko med štirimi trdotami in dvema stopnjama podpore, ki jih preprosto narediti.

Ležišče brez tveganja: vrhunsko v vseh pogledih

Pozabite na zamudno iskanje pravega ležišča. Dormeo iMemory S Plus je najbolj vsestransko ležišče do zdaj. Ponuja kar osem kombinacij in se lahko prilagodi vsaki obliki telesa, teži in spalnemu položaju. Še več – zakonska ležišča imajo obračljivo dvojno jedro, zato so idealna izbira za pare. Ležišče je zasnovano tako, da se odziva na vse točke pritiska telesa in ohranja čudovito udobje. Edinstvena triconska plast tridimenzionalne pene Octaspring® v obliki črke S je umeščena med dve plasti (mehkejše in trše) pene Ecocell®, kar zagotavlja potrebno oporo in ohranja hrbtenico poravnano. Poleg tega penaste vzmeti izboljšujejo zračnost in higieno. Prevleka se ponaša z zaščito proti pršicam, bakterijam in neprijetnim vonjavam. Nastavite z obračanjem jedra.

Vrhunska 3d-prilagodljivost

Inovativne penaste vzmeti so izdelane iz kakovostne pene Ecocell® z edinstveno zasnovo Octaspring®. Osem podpornih stebrov se ponaša s tridimenzionalno prilagodljivostjo, kar pomeni, da se vsaka vzmet dinamično prilagaja obrisom in gibom vašega telesa v vseh spalnih položajih, to pa zagotavlja kar osemkrat boljšo porazdelitev pritiska.

Odlična podpora za hrbtenico

Ležišče se ponaša s plastjo Octaspring® v obliki črke S s tremi conami udobja, ki sledi obliki hrbtenice in ohranja njene naravne krivine vso noč, ne glede na spalni položaj. S točkovno podporo preprečuje bolečine v hrbtu, povezane s spanjem.

Dober pretok zraka

Letalska in vesoljska tehnologija Octaspring®, ki je osemkrat bolj zračna od običajne spominske pene, dokazano spodbuja pretok zraka in zniža temperaturo postelje za 3 °C, kar vam omogoča hladnejši, globlji in daljši spanec. Poleg tega izboljšuje tudi higieno ležišča.

  1. ZGORNJA PREVLEKA: TEHNOLOGIJI CLEANEFFECT® IN RE-VITALIZE

Zaščita CleanEffect® ščiti pred pršicami, bakterijami in mikrobi. Tehnologija Re-Vitalize pomaga izboljšati kakovost spanja, povečuje telesno energijo, pomaga pri regeneraciji in pripomore k boljšemu spancu.

  1. 2 CM ODPRTOCELIČNE SPOMINSKE PENE V PREVLEKI

Odziva se na gibanje telesa, njegovo težo, obliko in temperaturo, poleg tega pa se hkrati prilagodi njegovim krivuljam in razbremeni točke pritiska na izpostavljene dele, mišice in kosti.

  1. 3 DO 9 CM MEHKEJŠE ORANŽNE PENE ECOCELL®

Najmehkejša plast v ležišču je izdelana iz zelo elastične pene, ki poveča občutek udobja in podpore.

  1. 1 CM VMESNE PLASTI
  2. 3 CM EDINSTVENE PLASTI Z JEDROM OCTASPRING® V OBLIKI ČRKE S

Sledi obliki hrbtenice in ohranja njene naravne krivine vso noč, ne glede na spalni položaj. Tri ločene cone udobja poskrbijo za ergonomsko prilagajanje in uskladitev s telesnimi gibi.

  1. 1 CM VMESNE PLASTI 
  2. 3 DO 9 CM ČVRSTEJŠE MODRE PENE ECOCELL®

Najčvrstejša plast v ležišču je izdelana iz zelo elastične pene, ki poveča občutek udobja in podpore. Zagotavlja udobje po vaši meri, saj se z elastično 3D-celično strukturo, polno drobnih zračnih žepkov, prilagaja obliki in teži vašega telesa.

  1. PRALNA PREVLEKA Z ZADRGO IN ŠTIRIMI ROČAJI

Če imate težave z alergijami ali občutljivo kožo, vas bo gotovo razveselilo, da je snemljiva prevleka primerna za strojno pranje.

  1. VIŠINA LEŽIŠČA 20 CM

Hitra in preprosta uporaba

Ležišče bo prispelo do vaših vrat v stisnjenem, vakuumsko zaprtem zvitku in dodatno zavarovano z embalažo. Pred pošiljanjem vsa ležišča stisnemo in nepredušno zapremo, ter s tem poskrbimo za okolju prijaznejši prevoz in večjo zaščito izdelkov.

Velikost ležišča

120×200, 140×190, 140×200, 160×190, 160×200, 180×190, 180×200, 80×190, 80×200, 90×190, 90×200

Mnenja

Ta izdelek še nima ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili izdelke: “LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY S PLUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked