ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

LEŽIŠČE Z BAMBUSOVIMI VLAKNI 24 CM

12 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Odkrijte vrhunsko ležišče, ki bo zadovoljilo vse ljubitelje mehkejšega ležalnega udobja. Na eni strani vas bo razvajalo s slojem spominske pene in mikromasažnimi stožci, medtem ko na drugi strani zagotavlja srednje trdoto s slojem trše hladno valjane/HR pene in mikromasažnimi stožci. Za dodatno udobje poskrbi snemljiva in pralna prevleka, oplemenitena z bambusovimi vlakni.

329.99699.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Je ležišče, ki bo zadovoljilo vse, ki želijo mehkejše ležalno udobje. Na eni strani je obdelano s slojem spominske pene in mikromasažnimi stožci ter na drugi strani srednje trše ležalno udobje, s slojem trše hladno valjane/HR pene in mikromasažnimi stožci. Dodatno udobje nudi snemljiva, pralna prevleka, oplemenitena z bambusovimi vlakni.

Je ležišče za vse tiste, ki se ne morejo odločiti ali potrebujejo mehkejše ali srednje trdo ležišče. Zato je tu ležišče z bambusovimi vlakni. S svojo sestavo tako ponuja mehkejše ležalno udobje na eni strani s slojem spominske pene in mikro masažnimi stožci, ter na drugi strani srednje trdo ležalno udobje, s slojem trše hladno valjane / HR pene in mikromasažnimi stožci. Žepkasto jedro, razdeljeno v pet con, poskrbi, da je telo vedno v pravilni legi. Mikromasažni stožci pa dodatno skrbijo za boljšo telesno prekrvavitev, posledično boljše počutje pri ležanju na spalni podlagi. Hkrati pomagajo pri uravnavanju telesne temperature in skrbijo za dober pretok zraka, s čimer zagotavljajo suho, vedno svežo spalno podlago.

Za dodatno udobje in svežino poskrbi snemljiva in pralna prevleka, ki je iz kvalitetne stretch tkanine, dodatno oplemenitene z bambusovimi vlakni, ki so zelo zračna, antibakterijska in zelo mehka na otip. Prevleka ima na bokih dodan vstavek iz 3D materiala, ki omogoča še hitrejše izparevanje vlage in ohranjanje svežine vzmetnice. Z rednim obračanjem vzmetnice vertikalno in horizontalno, podaljšamo življenjsko dobo izdelka. Vzmetnica je spalna obojestransko.

Ležišče je primerno za vas, ker:

 • se ne morete odločiti, ali potrebujete mehkejše ali trše ležišče,
 • ste par in imata s partnerjem različne poglede glede trdote ležišča,
 • iščete dobro ortopedsko podporo, zaradi zmanjšanja bolečin v hrbtu,
 • želite zračno vzmetnico za sveže spalno okolje,
 • želite izkusiti dobrobit naravnega materiala bambus,
 • želite nekoliko višje ležišče.

HR / hladno valjana pena je s kisikom obdelan penjeni poliuretan. Z dodajanjem kisika razgradimo strukturo pene, da postane bolj zračna, prožna, kot takšna boljše odvaja vlago od običajne poliuretanske pene in zagotavlja suhost ležišča. HR pena kot taka, nudi uporabniku kvalitetnejše in trajnejše ležišče. Pogosta je souporaba s spominsko peno, za doseganje višjega ležalnega udobja. Zaradi svoje elastičnosti so ležišča, ki so v celoti narejena iz HR pen, primerna za dvižne pode.

Spominska pena je material z visoko specifično gostoto, ki ga je NASA razvila za uporabo. Astronavtom in ima to unikatno lastnost, da po površini enakomerno porazdeli velike pritiske. Spominska pena reagira na toploto in je pri nižjih temperaturah trša, pri višjih pa mehkejša. S prilagajanjem telesni temperaturi našemu telesu zagotavlja podporo v hrbteničnem delu in posledično pospešuje prekrvavitev. Ležišča iz spominske pene priporočamo ljudem, ki imajo težave z alergijami. Ležišča, ki imajo vgrajeno spominsko peno, so priporočljiva za astmatike in alergike, saj gre za material, ki je antibakteriološko obdelan za preprečevanje nastanka plesni in mikroorganizmov.

Bambus tkanina je kakovostna, lahka in trpežna ter se zelo malo mečka. Bambusova vlakna so stoletja star tradicionalni, ekološko čist material. V naravi bambus uspeva sam, brez dodajanja gnojil in pesticidov. V primerjavi z drugimi tekstilnimi surovinami, je zelo prijazen do okolja. Ker je bambus mehkega otipa, mehkejši kot bombaž, istočasno pa močnejši kot sintetična vlakna, ob dotiku razvija občutek kontakta s svilo. Najpogosteje se uporablja za izdelke, ki so v stiku s kožo. Bambusova vlakna odlično vpijajo vlago, ki jo oddaja telo, je pa ne zadržijo, vendar z lahkoto oddajajo v okolje. Vlaga t.i. izpari in daje vedno občutek suhosti. Dodatna prednost pred ostalimi tkaninami je, da ne zadrži neprijetnega vonja, kot je to praksa npr. pri bombažu. Bambus se vedno prilagaja temperaturi telesa in okolja, v poletnih mesecih hladi, pozimi pa daje občutek toplote.

Žepkaste vzmeti so majhne, individualne vzmeti v žepku iz tkanine. To omogoča delovanje vsake vzmeti posebej, s čimer vzmeti tesno sledijo obliki telesa in podpirajo hrbtenico tako, da le-ta ostane v pravilnem položaju. Vsaka vzmet nudi individualno podporo in teža vašega telesa se enakomerno razporedi. To uspešno preprečuje nastanek pritiska na posamezne dele telesa, še posebej na ramena in predel bokov, hkrati pa z lahkoto omogočajo nemoteno spanje dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži.

Priporočamo močno letveno dno, z nastavitvami trdote v ledvenem predelu, razmik letvic ne sme biti večji od 4 cm.

Ležišče je možno izdelati v vseh izven standardnih merah. Ležišče je izdelano v EU.

Lastnosti:

ZUNANJA PREVLEKA:

 • je iz visoko kvalitetnega stretcha, dodatno oplemenitena s vtkanimi bambusovimi vlakni, ki pripomorejo k naravnem spalnem okolju
 • ima po bočnih straneh vzmetnice 3D vstavek za maksimalno zračnost
 • snemljiva in pralna prevleka na 40°C

JEDRO:

 • 5 – consko žepkasto točkovno jedro,
 • jedro obdano z vseh strani z trakovi iz hladno oblikovane / HR pene,
 • pod in nad jedrom več slojev HR pen, različnih gostot
 • spominska pena
 • Višina ležišča: 26 cm
 • Pakiranje: pvc vreča, polna velikost

 

 

Velikost ležišča

120×190, 120×200, 140×190, 140×200, 160×190, 160×200, 180×190, 180×200, 80×190, 80×200, 90×190, 90×200