ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

LAHKOTNA ODEJA MY COMFORTABLE DORMEO

13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Z novo, zračno prešito odejo My Comfortable, ki je posebej zasnovana za toplejše mesece, se lahko poslovite od nemirnih, vročih in preznojenih noči. Zavijte se v kombinacijo mehke prevleke in razkošnega polnila iz mikrovlaken Wellsleep®, ki poskrbijo za uravnavanje toplote. Na voljo je v beli barvi s srebrno obrobo in je primerna za strojno pranje pri 60 °C.

35.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Odlična odeja za vse, ki jim je hitro prevroče

Vsi uživamo v dobrem spancu, toda naši pogoji zanj se razlikujejo. Nekateri spijo na trebuhu, drugi na boku ali hrbtu. Nekateri imajo radi tople odeje, drugi pa čim tanjše. Če vam je v poletnih nočeh vedno prevroče, a bi se še zmeraj radi pokrili, je čas, da si privoščite novo, lahko in zračno prešito odejo, zaradi katere se ponoči ne boste več zbujali in premetavali.

Polnilo iz čudovito mehkih vlaken wellsleep®

Prešita odeja My Comfortable je napolnjena z naprednimi mikrovlakni Wellsleep® z edinstveno strukturo, ki ustvarja žepke zraka za dodaten volumen in mehak, puhast dotik. Ti zračni žepki poskrbijo za dodatno zračnost in prijetno temperaturo telesa. Vlakna se ponašajo z minimalno vpojnostjo vlage, s čimer preprečujejo občutek vlažnega vzglavnika, ter so naravno odporna na madeže.

Dovršena kakovost in preprosto vzdrževanje

Privlačni prešiti vzorec zagotavlja enakomerno porazdelitev brez kopičenja in premikanja polnila, bela prevleka s srebrno obrobo pa izžareva klasično eleganco. Za dolgotrajno čistočo in lep videz je odeja primerna za strojno pranje pri 60 °C. Hitro sušenje omogoča hitrejšo menjavo posteljnine.

 

Velikost odeje

140×200, 200×200