ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

KOSTANJEVA KREMA 250ML

7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Kostanjeva krema je namenjena za masažo utrujenih nog in blagodejno deluje na krčne žile in se priporoča vsem, tudi tistim, ki jih noge pečejo. Krema ima izjemno dobro vpojnost in hladilni učinek. Bogata je tudi z vitamini in naravnimi olji, ki kožo negujejo in ji nudijo zaščito.

10.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Aktivne sestavine v kostanjevi kremi, kot je koncentriran izvleček divjega kostanja, lahko pomagajo izboljšati prekrvavitev kože na nogah. Uporaba kreme lahko zmanjša občutek težkih in utrujenih nog, ter prispeva k občutku lahkotnosti jih osveži in neguje. Za pridobivanje surovin za farmacevtsko industrijo se uporabljajo od kostanja semena, lubje, listje in cvetovi, ker delujejo protivnetno. Odpadek semen se lahko uporablja kot balzam, kopel ali zavitki proti oteklim nogam ali rokam.

Prednosti

  • Izboljšuje prekrvavitev kože
  • Daje občutek lahkih nog
  • Za splošno nego in zaščito kože

Lastnosti

  • Uporaba: Nanesemo po potrebi večkrat dnevno. Na očiščeno kožo kremo porazdelimo in rahlo vtremo, dokler se skoraj ne vpije.
  • Sestavine: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, dimethicone, Aesculus hippocastanum extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Propylen Glycol, Sodium Hydroxide, Carbomer, Urea,Dipropylene Glycol, Decyl Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Linalool, Limonene.
  • Proizvedeno v Nemčiji
  • Rok uporabe 12 mesecev od odprtja embalaže