ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

- 50%

KOMPLET WARM HUG DORMEO

12 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Čudovita kombinacija mehkega vzglavnika in tople odeje Warm Hug vam bo nudila varno zavetje v hladnih dneh, ki trkajo na vrata. S tem kompletom lahko zdaj objamete svoje najdražje tudi, ko vas ni tam.  Na eni strani nudita mehkobo žameta, na drugi pa razkošje umetnega krzna.

29.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Čudovita kombinacija mehkega vzglavnika in tople odeje Warm Hug vam bo nudila varno zavetje v hladnih dneh, ki trkajo na vrata. S tem kompletom lahko zdaj objamete svoje najdražje tudi, ko vas ni tam. Na eni strani nudita mehkobo žameta, na drugi pa razkošje umetnega krzna.

Uživajte to zimo s toplimi objemi

Nič ni lepšega od hladnih nedeljskih dni ali dolgih večerov, ko ostanete doma pod toplo odejo in si privoščite skodelico vroče čokolade, zatopljeni v najljubšo knjigo ali nanizanko. Če dodate temu še čudovito puhast vzglavnik z mikrovlakni Wellsleep®, ki bo poskrbel za primerno podporo vratu, pa ste dobili zmagovalno kombinacijo. Na komplet odeje in vzglavnika Warm Hug se lahko zanesete – pričakal vas bo na koncu vsakega napornega dne in vas zavil v svoj objem.

Čudovito udobje z najboljšimi materiali

S prepletom kakovostnih materialov in tekstur vam bo obračljivi komplet Warm Hug nudil varno zimsko zavetje, v katerem se boste lahko resnično sprostili in uživali v prostem času.

Odeja in vzglavnik iz flisa se na eni strani ponašata z mehkim reliefnim vzorcem in dotikom žameta, na drugi pa z razkošnim umetnim krznom v beli barvi. Z odejo se lahko razvajate sami, v dvoje ali v troje, saj je na voljo v dveh velikostih, 130×190 cm in 200×200 cm. Vzglavnik velikosti 40×40 cm je napolnjen z mikrovlakni Wellsleep®, ki zagotavljajo prijetno puhast in zračen volumen, in je ravno dovolj velik za udobje, ko bi si radi le malce spočili in odmislili vsakdanje skrbi.

Poleg tega, da je komplet primeren za strojno pranje pri 30°C in se hitro suši, pa ima tudi dodatno prednost: daje vam možnost, da se odločite, katera barva se bolje poda v vaš prostor, saj je obračljiv.

1001 objem

Razvajajte sebe ali svoje najbližje z odličnim vsestranskim darilom, s katerim lahko pričarate toplo zavetje doma ali na prostem:

  • Potopite se vanj na kavču, ko gledate televizijo ali berete knjigo
  • Položite ga v posteljo, med rjuhe, da se hitreje zagrejete
  • Uporabite ga za polepšanje bivalnega prostora
  • Izboljšajte udobje vrtnega pohištva v hladnejših dneh
  • Shranite ga v avtomobil in ga vzemite s seboj na izlete, kampiranje in potovanja
  • Zavijte se v pravi, pravcati objem: zapnite odejo s priročnimi gumbi, da se vam ni treba odkrivati, ko morate po novo skodelico kave, ali pa si ustvarite žepek za prezebla stopala

Eleganca s pozornostjo do podrobnosti

Z obojestransko zasnovo lahko v hipu polepšate svoj dom ali pa izberete dotik, ki vam bolj odgovarja. Bi se raje razvajali z umetnim krznom ali v nežnem objemu gladkega žameta? Izbirate lahko med kar šestimi barvami: rdečo, rjavo, hladno in toplo zeleno, modro in temno sivo. Naše posvetilo, za katerega upamo, da vam bo polepšalo dan, lahko najdete na stranskem všitku odeje: Home is where the heart is ali Dom je tam, kjer je srce.

Barva posteljnine

Hladno zelena, Modra, Rdeča, Rjava, Siva, Toplo zelena

Velikost odeje

130×190, 200×200