ŠTAJER TRADE- DOM SPANJA! VABLJENI V NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO TRGOVINO.

DORMEO VZGLAVNIK IZ PUHA IN PERJA

7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek.

Potopite se v čudovito mehkobo novega vzglavnika Dormeo, ki vam bo v udobju doma nudil izkušnjo hotela s petimi zvezdicami. Optimalna kombinacija račjega puha in perja bo zagotovila udobje po vaši meri v vseh spalnih položajih ter bolj zračno in spalno okolje. Bombažna prevleka preprečuje uhajanje polnila. Vzglavnik je primeren za strojno pranje pri 30 °C.

49.99

Imate vprašanje? Dosegljivi smo na 02 228 73 40 in info@domspanja.si

Varen in zaščiten nakup Pay safely with Visa Pay safely with Master Card Pay safely with PayPal
Vaše plačilo je 100% Varno

Potopite se v čudovito mehkobo novega vzglavnika Dormeo, ki vam bo v udobju doma nudil izkušnjo hotela s petimi zvezdicami. Optimalna kombinacija račjega puha in perja bo zagotovila udobje po vaši meri v vseh spalnih položajih ter bolj zračno in spalno okolje. Bombažna prevleka preprečuje uhajanje polnila. Vzglavnik je primeren za strojno pranje pri 30 °C.

Uživajte v razkošno mehkem pernatem polnilu

Račje perje in puh štejemo med najrazkošnejša polnila za vzglavnike, saj glavi, vratu in ramenom nudi mehko in prijetno podporo. Po napornem dnevu boste zagotovo komaj čakali, da se potopite v njegovo nebeško mehkobo. S tem visokokakovostnim klasičnim vzglavnikom lahko v svojo spalnico prinesete udobje, ki je običajno rezervirano za hotele s petimi zvezdicami.

Zakaj so pernati vzglavniki tako posebni?

Pernati vzglavniki so lahki, mehki in zračni ter uravnajo toploto in vlago, zato nudijo prvovrstno spalno izkušnjo.

Optimalna kombinacija puha in perja

Skrivnost nebeškega udobja novega vzglavnika Dormeo je v optimalni kombinaciji račjega puha in perja (razmerje 50:50). Puh poskrbi za toploto in mehkobo, v katero se boste vsak večer radi potopili, perje pa nudi boljšo oporo glavi, vratu in ramenom, da ostanejo tudi med spanjem lepo poravnani in v pravilnem položaju.

Za zdravje in udobje

Čudovito razkošje in udobje pernatega vzglavnika prinaša tudi številne prednosti za zdravje.

  • Vzglavnik se prilagodi naravnim krivinam telesa in nežno objame glavo, s čimer poskrbi, da ostane v pravilnem položaju. To lahko med drugim odpravi ali ublaži bolečine v vratu.
  • Puh je zračen in uravnava toploto, hkrati pa preprečuje kopičenje vlage in nastanek neprijetnih vonjav, kar pomeni, da je vzglavnik odlična izbira za vse letne čase.
  • Perje in puh materiala, ki zavirata razmnoževanje pršic in ustvarjata bolj zdravo spalno okolje.

Bombažna prevleka za prijetno gladek dotik

Pri cenenih pernatih vzglavnikih nizke kakovosti se pojavlja težava uhajanja perja skozi prevleko, kar lahko povzroči neprijetno zbadanje, nelagodje in nenazadnje tudi nered v postelji. Vzglavnik Dormeo se ponaša z bombažno prevleko, ki bo vedno mehka in prijetna na dotik. Izdelana je iz 100-odstotnega bombaža in ima vse prednosti, po katerih bombažna tkanina slovi že stoletja: od zračnosti in hipoalergenosti do nestatičnosti in trpežnosti.

Certifikat RDS

Certifikat RDS zagotavlja, da je polnilo pridobljeno le iz perja in puha odgovorno vzrejenih živali, ki niso bile podvržene nepotrebnemu mučenju. Poleg tega omogoča boljše zagotavljanje kakovosti in preprostejšo sledljivost od vzreje do končnega izdelka. Kupovanje izdelkov v skladu s standardom RDS pomeni, da vam ni treba zanikati svojih vrednot v zameno za visoko kakovost.

Preprosta nega

Nega vzglavnika je povsem preprosta, saj je primeren za strojno pranje pri 30 °C za višjo stopnjo higiene in dolga leta čistega spalnega okolja. Velikost: 50 x 70 cm. Na voljo v elegantni bež barvi z ujemajočo obrobo.